Baterie Auto EXIDE EXCELL 70 Ah EC700

Baterie Auto EXIDE EXCELL 70 Ah EC700

EC700


Caracteristici

Baterie Auto EXIDE EXCELL 70 Ah EC700

360,00 lei

Capacitate70 Ah
PolaritateNormala
Curent de pornire640 A
Lungime278 mm
Latime175 mm
Inaltime190 mm
Garantie2 ani

Recenzii

Nota 
2018-11-07

Super servicii, promptitudine si profesionalism

Am comandat aceasta baterie la recomandarea consultantului, care mi-a raspuns cu rabdare la toate intrebarile si a plasat imediat comanda! In mai putin de o ora, a ajuns la mine Florin, iar in 10 minute bateria era instalata, verificata si factura emisa. Am numai cuvinte de lauda pentru angajatii NeoBat, sunt deja la a doua comanda si sunt foarte multumit de ei! Felicitari baieti pentru serviciile prestate, va voi recomanda tuturor cunoscutilor!

  Scrieți-vă propria părere !

  Scrieţi o recenzie

  Baterie Auto EXIDE EXCELL 70 Ah

  Baterie Auto EXIDE EXCELL 70 Ah

  Scrieţi o recenzie

  Orice masina echipata cu o Baterie Auto EXIDE EXCELL 70 Ah EC700 are un nivel standard de echipament electric care poate necesita o mai mica putere a bateriei. Totusi daca achizitionezi bateria auto EC700 de la Neobat.ro, autovehiculul tau va avea o pornire superioara, o performanta consistenta si o fiabilitate absoluta. Este exact ce obtineti cu Baterie Auto EXIDE EXCELL 70 Ah EC700, o alegere verificata si de incredere pe piata de piese de schimb.

  Beneficii Baterie Auto EXIDE EXCELL 70 Ah EC700

  • Proiectata pentru vehicule fara cerinte de alimentare complexe
  • Putere de pornire la rece de 100 %
  • Tehnologie moderna pentru o durata de viata mai mare
  • Grila unica este conceputa pentru fluxul perfect de curent, asigurand o rezistenta redusa si o conductivitate optima.

  Ceea ce inseamna ca orice Baterie Auto EXIDE EXCELL 70 Ah EC700 se reincarca rapid, are o putere de pornire extrem de inalta si o rezistenta exceptionala la coroziune. Pe scurt, aceasta Baterie Auto EXIDE EXCELL 70 Ah EC700 este construita pentru performante exceptionale de-a lungul unei durate mari de viata.

  Acest model de baterie auto este conform cu urmatoarele marci auto: Baterii Auto ALFA ROMEOBaterii Auto AUDIBaterii Auto BMWBaterii Auto CITROENBaterii Auto DACIABaterii Auto DAEWOOBaterii Auto FIATBaterii Auto FORDBaterii Auto HONDABaterii Auto HYUNDAIBaterii Auto JAGUARBaterii Auto JEEPBaterii Auto KIABaterii Auto LAND ROVERBaterii Auto MAZDABaterii Auto MINIBaterii Auto MITSUBISHIBaterii Auto MERCEDESBaterii Auto NISSANBaterii Auto OPELBaterii Auto PEUGEOTBaterii Auto PORSCHEBaterii Auto RENAULTBaterii Auto ROVERBaterii Auto SEATBaterii Auto SKODABaterii Auto SMARTBaterii Auto SUZUKIBaterii Auto TOYOTABaterii Auto VOLKSWAGENBaterii Auto VOLVO.

  Contactati-ne

  ENGINE OIL SRL
  CUI RO 22231685
  Str. Dumitru Slugeru, Incinta Complex Ghica PlazaBucuresti,Romania023388

  0374 651 140

  office@neobat.ro

  Adrese

  Str Sublocotenent Constantin Godeanu nr 30, Sector 1, Bucuresti
  Str Straja nr 6H, Sector 4, Bucuresti

  Locatia firmei