Consultanta identificare baterie

Produs adaugat cu succes la cosul dvs.

Cantitate
Total

0 articole in cosul dvs.Aveti un produs in cos.

Total produse (inclusiv TVA)
Continuati cumparaturieFinalizati comanda

NEOBAT - Centru autorizat R.A.R

LIVRAM SI MONTAM LA DOMICILIU IN BUCURESTI , ILFOV și CLUJ

Montaj

NeoBat.ro vine in sprijinul tau cu serviciul de montaj pentru bateria livrata ce include si verificarea instalatiei electrice, conditie obligatorie pentru validarea Garantiei.

Tarifele practicate pentru serviciul de montaj sunt urmatoarele: 50 de lei pentru situatia in care operatiunea de montaj presupune un grad de dificultate redus,respectiv 50-200 de lei pentru situatia in care operatiunea de montaj presupune un grad mai ridicat de dificultate(bateria se află în portbagaj,podea sau sub scaun...etc),situatie in care montajul se executa in deplasare la locul agreat cu clientul.

Pentru autoturismele echipate cu doua baterii (ex: Ford Transit, Toyota Land Cruiser, etc) se aplica o singura taxa de montaj.

Serviciul de montaj este oferit pe raza localitatilor Bucuresti,Constanta si in urmatoarele localitati din judetul Ilfov: Otopeni, Mogosoaia, Chitila, Chiajna, Bragadiru, Magurele, Jilava, Glina, Cernica, Pantelimon, Afumati, Voluntari, Sfefanesti, Popesti Leordeni, Berceni.

Valoarea sistemului “depozit” este de 10% din pretul corespunzator al fiecarei baterii achizitionate de catre client. Aceasta suma va fi incasata distinct si va fi specificata pe chitanta emisa. Societatea noastra va rambursa contravaloarea acestei sume, pe baza chitantei emise, daca in maxim 30 zile de la data achizitionarii, clientul preda un acumulator auto uzat. Daca clientul preda bateria veche in momentul achizitiei, aceasta taxa de 10% nu va mai fi perceputa.


Contactati-ne

Neobat
ENGINE OIL SRL
CUI RO 22231685
Str. Dumitru Slugeru, Incinta Complex Ghica Plaza BucurestiRomania 023388

0374 651 140

office@neobat.ro

Adrese

Str Sublocotenent Constantin Godeanu nr 30, Sector 1, Bucuresti
Str Straja nr 6H, Sector 4, Bucuresti
Str Lacul Roșu nr.5, bl.B2, sc.1 Parter, CLUJ NAPOCA

Locatia firmei