Consultanta identificare baterie

Produs adaugat cu succes la cosul dvs.

Cantitate
Total

0 articole in cosul dvs.Aveti un produs in cos.

Total produse (inclusiv TVA)
Continuati cumparaturieFinalizati comanda

HAPPY  WEEK-ULTIMELE 3 ZILE

AM REDUS ABSOLUT TOT!!!

Mega discount la bateriile Varta,Bosch și Rombat

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil in perioada 22-24 noiembrie

TERMENI SI CONDITII

Efectuarea comenzilor pe magazinul online www.neobat.ro presupune acordul dumneavoastra in calitate de client cu privire la termenii si conditiile enumerate mai jos. Comanda se considera validata dupa ce veti fi contactat de un reprezentant NeoBat.ro.

1. Garantia produselor comercializate

NeoBat.ro comercializeaza exclusiv produse noi, aflate in ambalajul original al producatorului si sunt însotite de factura fiscala si certificatul de garantie emis de catre producator. Fotografiile produselor comercialziate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul receptionat.

2. Conditii de livrare / montaj

NeoBat.ro asigura serviciul de livrare gratuit la locul agreat impreuna cu clientul, pentru comenzile din Bucuresti si Ilfov (5 km fata de centura Bucurestiului). Pentru produsele aflate in promotie, tariful de livrare este 30 de lei, daca se solicita doar livrare, fara montaj. 

Termenul de livrare este de maxim 2 ore de la efectuarea comenzii, pentru bateriile aflate pe stoc si care au fost comandate pana la ora 18, de luni pana duminica, ajungand la 48 ore (pentru bateriile disponibile la comanda). Pentru comenzile primite dupa ora 18, NeoBat.ro va livra bateriile in ziua urmatoare, in functie de disponibilitatea din stoc. In cazul exceptional in care NeoBat.ro nu va putea efectua o livrare, clientul va fi informat in cel mai scurt timp.

NeoBat.ro vine in sprijinul clientilor sai cu serviciul de montaj pentru bateria livrata, ce include si verificarea instalatiei electrice, conditie obligatorie pentru eliberarea Garantiei. Tarifele practicate pentru serviciul de montaj sunt de 30 de lei pentru bateriile instalate intr-un loc usor accesibil (sub capota, pwortbagaj) respectiv 50 - 100 de lei pentru bateriile instalate sub scaun sau sub bancheta, situatie in care operatiunea de montaj presupune un grad mai ridicat de dificultate. In zilele de week-end si sarbatori legale, tarifele pentru serviciul de montaj pot suferi modificari in functie de disponibilitate.

3. Preturi si modalitatea de plata

Preturile produselor afisate pe site-ul NeoBat.ro sunt exprimate in lei, TVA 19% inclus. Contravaloarea serviciilor conexe este detaliata separat in sectiunile Livrare/Montaj. Pentru moment, se accepta exclusiv plata in numerar in sistem ramburs, la livrare. Preturile pot suferi modificari in functie de disponibilitate.

4. Legislatia bateriilor auto

NeoBat.ro respecta reglementarile legislative in vigoare referitoare regimul de reciclare a bateriilor si acumulatorilor auto. In baza Hotararii de Guvern HG 1132/2008, clientul are obligatia sa predea reprezentantului NeoBat.ro bateria veche pentru a fi reciclata. Daca nu aveti o bateria veche pentru a o preda in schimbul celei noi, se va percepe o taxa suplimentara de 10% din valoarea noii baterii, taxa pe care aveti dreptul sa o recuperati in termen de 30 de zile de la achizitionare, daca predati cu bateria veche. Daca predati bateria veche in momentul achizitiei, aceasta taxa de 10% nu va mai fi perceputa.

5. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

NeoBat.ro respecta prevederile Legii nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Clientii sunt asigurati de confidentialitatea datelor furnizate, acestea sunt solicitate exclusiv in scopul procesarii comenzilor si livrarii produselor la locul agreat impreuna cu reprezentantul NeoBat.ro.

6. Dreptul de a actualiza continutul site-ului

NeoBat.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale website-ului www.neobat.ro, fara o notificare prealabila a utilizatorilor sau clientilor. NeoBat.ro nu va putea fi considerat responsabil pentru eventualele erori aparute pe website din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari efectuate de de catre administratorul website-ului.


Contactati-ne

Str. Dumitru Slugeru, Incinta Complex Ghica Plaza Bucuresti, Romania 023388

0726.439.089

office@neobat.ro

Adrese

Str Sublocotenent Constantin Godeanu nr 30, Sector 1, Bucuresti

Locatia firmei